DEN FRIE FAGSKOLE

Skolen for Gastronomi, Musik & Design

HØJSKOLEVEJ 9  •  DK 7100 VEJLE  •  TLF.: 75 85 80 12  •  info@skolenfor.dk

Velkomstbrev Tøj, Trends & Tilskæring

Velkomstbrev: Tøj, Trends & Tilskæring

Vi har med tak modtaget din indmeldelse og tilmeldingsgebyr på 1.000 kr. til Tøj, Trends & Tilskæring fra den 7. august 2016 – 25. juni 2017. Et skoleår på i alt 43 uger.

Vi glæder os til at se dig på skolen søndag den 7. august, tidspunkt vil du få besked om, når vi nærmer os skolestart.

Allerede nu vil vi fortælle lidt om, hvad du skal medbringe, når du ankommer. Det kan være praktisk at medbringe disse ting ved ankomsten, da du måske ved den lejlighed er i bil.

Du skal bruge sengetøj (rullemadras, dyne, hovedpude og linned), bøjler, vaskepulver, håndklæder, to forklæder til brug i køkkenet og lidt til at hygge med på værelset, såsom plakater, blomster og andet, evt. musikinstrumenter. Det vil være en god ide at medbringe et usb-stik, kort forlængerledning og penalhus.
Du får brug for bade- og sportstøj, sko til såvel inde- som udebrug og evt. løbesko.
Du skal medbringe din cykel, da du dels får brug for den i forbindelse med fællesaktiviteter, dels vil den være praktisk at have med, hvis du skal handle ind eller ned til Vejle.

Vi opfordrer alle elever til at anskaffe sig et rejsekort, og sørge for der altid er penge på kortet, da rejsekortet er det billigste alternativ til kontantbetaling i busserne i Vejle og skal bruges når eleverne skal i praktik. Har eleven brug for at komme til læge eller lign. i Vejle, sker det for egen regning.

Året byder på flere emnedage og emneuger, hvor der desuden bliver brug for sovepose, liggeunderlag, gummistøvler, regntøj, drikkedunk (vandflaske med skruelåg), lommelygte. Du behøver ikke medbringe kaffemaskine og elkedel, da der er tekøkken på elevgangene, men et krus til te eller kaffe på værelset vil være en god ide.

Vedrørende betaling
Betaling af opholdet sker månedsvis forud og forfalder den 2. i måneden. Stats- og elevstøtte udbetales til skolen og fratrækkes skolebetalingen. Til bøger og materialer indbetales 2.550 kr., der kan der dog blive tale om ekstra udgifter, hvis man er meget produktiv. Til dækning af ture, ekskursioner samt studietur indbetales 2.500 kr. Beløbene opkræves sammen med skolepengene og er en del af opholdet. Der vil blive sendt opgørelse med information til brug for betaling.

Der er efterårsferie i uge 42 – men se i øvrigt kalender, som uddeles til eleverne ved skolens start, omkring specielle dage i årets løb. Vær specielt opmærksom på ”blive” weekender, hvor vi forventer, at alle elever er på skolen.

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at såfremt du får støttetimer i et eller flere fag på din nuværende skole og ønsker at få det hos os, skal du meddele os dette samt sørge for, at vi hurtigst mulig får en udtalelse fra Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, der viser dine behov. 

Vedlagt fremsendes blanket med de oplysninger vi har på dit netværk. Du bedes udfylde/rette oplysningerne og returnere blanketten hurtigst muligt. Er der spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på skolens tlf. 7585 8012. Kontoret har åben mandag til fredag fra kl. 9.00 – 15.00.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Bente Vestergaard
Sekretær