Velkomstbrev Vild med Gastronomi

Velkostbreve:   9.klasse  -  10.klasse  -  Vild med Gastronomi  -  Musiker på 1 år  -  Tøj,Trend,Tilskæring

Velkomstbrev:  Vild med Gastronomi

Vi har med tak modtaget din indmeldelse og tilmeldelsesgebyr på 1000 kr. til Vild med Gastronomi fra den 5. august 2018 – 21. juni 2019 på XX linjen. Et skoleår på i alt 42 uger.

Vi glæder os til at se dig på skolen søndag den 5. august, tidspunktet vil du få besked om, når vi nærmer os skolestart.

Allerede nu vil vi fortælle lidt om, hvad du skal medbringe, når du ankommer. Det kan være praktisk at medbringe disse ting ved ankomsten, da du måske ved den lejlighed er i bil.

Du skal bruge sengetøj (rullemadras, dyne, hovedpude og linned), bøjler, vaskepulver, håndklæder, to forklæder til brug i køkkenet og lidt til at hygge med på værelset, såsom plakater, blomster og andet.  Evt. musikinstrumenter. Det vil være en god ide at medbringe et usb-stik, kort forlængerledning og penalhus samt kopi af dit afgangsbevis/eksamensbevis.

Du får brug for bade- og sportstøj, sko til såvel inde- som udebrug og evt. løbesko.

Desuden skal du medbringe din cykel, da du dels får brug for den i forbindelse med fællesaktiviteter, dels vil den være praktisk at have med, hvis du skal handle ind eller ned til Vejle.

Året byder på flere emnedage og emneuger, hvor der desuden bliver brug for sovepose, liggeunderlag, gummistøvler, regntøj, drikkedunk (vandflaske med skruelåg) og lommelygte.

Du behøver ikke medbringe kaffemaskine og elkedel, da der er tekøkken på elevgangene, men et krus til te eller kaffe på værelset vil være en god ide.

Vedrørende betaling

Betaling af kurset sker månedsvis forud og forfalder den 2. i måneden. Stats- og elevstøtte udbetales til skolen og fratrækkes skolebetalingen. Til bøger og materialer indbetales 2.550 kr. Der kan der dog blive tale om ekstra udgifter, hvis man er meget produktiv. Til dækning af ture, ekskursioner samt studietur indbetales 3.900 kr. Beløbene opkræves sammen med skolepengene og er en del af opholdet. Det vil blive sendt opgørelse med information til brug for betalingen.

Der er efterårsferie i uge 42 og vinterferie i uge 7 – men se i øvrigt kalender, som uddeles til eleverne ved skolens start, omkring specielle dage i årets løb. Vær specielt opmærksom på ”blive” weekender, hvor vi forventer, at alle kursister er på skolen.

Vedlagt fremsendes blanket med de oplysninger vi har på dit netværk. Du bedes udfylde/rette oplysningerne og returnere blanketten hurtigst muligt. Er der spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på skolens tlf. 7585 8012. Kontoret har åben mandag til fredag fra kl. 9.00 – 15.00.

Vi glæder os til at se dig.