Velkomstbrev Botræning

Velkomstbrev:  Botræning

Vi har med tak modtaget din indmeldelse samt tilmeldingsgebyr på kr. 1.000 til bo-træning fra den 7. august 2016 – 25. juni 2017. Et skoleår på i alt 43 uger.

Vi glæder os til at se dig på skolen søndag den 7. august, tidspunktet vil du få besked om, når vi nærmer os skolestart.

Vi vil fortælle lidt om, hvad du skal medbringe, når du ankommer. Det kan være praktisk at medbringe disse ting ved ankomsten, da du måske ved den lejlighed er i bil.

Du skal bruge sengetøj (rullemadras, dyne, hovedpude og linned), bøjler, vaskepulver, håndklæder, forklæde til brug i køkkenet og lidt til at hygge med på værelset, såsom plakater, blomster og andet, evt. musikinstrumenter. Det vil være en god ide at medbringe et usb-stik, kort forlængerledning og penalhus.
Du får du brug for bade- og sportstøj, sko til såvel inde- som udebrug og evt. løbesko. Desuden skal du medbringe din cykel, da du dels får brug for den i forbindelse med fællesaktiviteter, dels vil den være praktisk at have med, hvis du skal handle ind eller ned til Vejle.

Vi opfordrer alle elever til at anskaffe sig et rejsekort, og sørge for der altid er penge på kortet, da rejsekortet er det billigste alternativ til kontantbetaling i busserne i Vejle og skal bruges når eleverne skal i praktik. Har eleven brug for at komme til læge eller lign. i Vejle, sker det for egen regning.

Året byder på flere emnedage og emneuger, hvor der desuden bliver brug for sovepose, liggeunderlag, gummistøvler, regntøj, drikkedunk (vandflaske med skruelåg), lommelygte. Du behøver ikke medbringe kaffemaskine og elkedel, da der er tekøkken på elevgangene, men et krus til te eller kaffe på værelset vil være en god ide.

Vedrørende betaling
Betaling af opholdet sker månedsvis forud og forfalder den 2. i måneden. Stats- og elevstøtte udbetales til skolen og fratrækkes skolebetalingen. Til bøger og materialer indbetales 2.550 kr., der kan der dog blive tale om ekstra udgifter, hvis man er meget produktiv. Til dækning af ture, ekskursioner samt studietur indbetales 2.500 kr. Beløbene opkræves sammen med skolepengene og er en del af opholdet. Der vil blive sendt opgørelse med information til brug for betalingen.

Der er efterårsferie i uge 42 – men se i øvrigt kalender, som uddeles til eleverne ved skolens start, omkring specielle dage i årets løb. Vær specielt opmærksom på ”blive” weekender, hvor vi forventer, at alle elever er på skolen.

Samtlige bo-træningselever får ved start tilknyttet en lærer, som eleven har kontakt til i hele perioden. Evt. henvendelser sker til denne.

Vedlagt fremsendes blanket med de oplysninger vi har på dit netværk. Du bedes udfylde/rette oplysningerne og returnerer blanketten hurtigst mulig. Er der spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på skolens tlf. 7585 8012. Kontoret har åben mandag til fredag fra kl. 9.00 – 15.00.

Vi glæder os til at se dig.

Bente Vestergaard