Velkomstbrev Musiker på 1 År

Velkomstbrev: Musiker på 1 År

Vi har med tak modtaget din indmeldelse og tilmeldelsesgebyr på 1000 kr. til Musiker for 1 år fra den 5. august 2018 – 21. juni 2019. Et skoleår på i alt 42 uger.

Vi glæder os til at se dig på skolen søndag den 5. august, tidspunktet vil du få besked om, når vi nærmer os skolestart.

Allerede nu vil vi fortælle lidt om, hvad du skal medbringe, når du ankommer. Det kan være praktisk at medbringe disse ting ved ankomsten, da du måske ved den lejlighed er i bil.

Du skal bruge sengetøj (rullemadras, dyne, hovedpude og linned), bøjler, vaskepulver, håndklæder, forklæde og lidt til at hygge med på værelset, såsom plakater, blomster og andet, evt. musikinstrumenter.

Desuden får du brug for bade- og sportstøj, sko til såvel inde- som udebrug og evt. løbesko.

Du skal medbringe din cykel, da du dels får brug for den i forbindelse med fællesaktiviteter, dels vil den være praktisk at have med, hvis du skal handle ind eller ned til Vejle. Du behøver ikke medbringe kaffemaskine og elkedel, da der er tekøkken på elevgangene, men et krus til te eller kaffe på værelset vil være en god ide.

Til selve undervisningen skal du bruge en bærbar pc, medbringe et usb-stik, kort forlængerledning, penalhus, lommeregner samt kopi af dit afgangsbevis/eksamensbevis

Vi opfordre alle elever til at anskaffe sig et rejsekort, og sørge for der altid er penge på kortet, da rejsekortet er det billigste alternativ til kontantbetaling i busserne i Vejle og skal bruges når eleverne skal i praktik. Har eleven brug for at komme til læge eller lign. i Vejle, sker det for egen regning, ligesom smertestillende tabletter, samt anden medicin, man fra tid til anden kan få brug for, skal medbringes.

Året byder på flere emnedage og emneuger, hvor der desuden bliver brug for sovepose, liggeunderlag, gummistøvler, regntøj, drikkedunk (vandflaske med skruelåg), lommelygte.

Vedrørende betaling

Betaling af kurset sker månedsvis forud og forfalder den 2. i måneden. Stats- og elevstøtte udbetales til skolen og fratrækkes skolebetalingen. Til bøger og materialer indbetales 2.550 kr., der kan der dog blive tale om ekstra udgifter, hvis man er meget produktiv. Til dækning af ture, ekskursioner samt studietur indbetales 3.900 kr. Beløbene er en del af opholdet og opkræves sammen med skolepengene. Der vil blive sendt opgørelse med information til brug for betaling.

Der er efterårsferie i uge 42 og vinterferie i uge 7– men se i øvrigt kalender, som uddeles til eleverne ved skolens start, omkring specielle dage i årets løb. Vær specielt opmærksom på ”blive” weekender, hvor vi forventer, at alle kursister er på skolen.

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at såfremt du får støttetimer i et eller flere fag på din nuværende skole og ønsker at få det hos os, skal du meddele os dette samt sørge for, at vi hurtigst mulig får en udtalelse fra Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, der viser dine behov.

Vedlagt fremsendes blanket med de oplysninger vi har på dit netværk. Du bedes udfylde/rette oplysningerne og returnere blanketten hurtigst muligt. Er der spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på skolens tlf. 7585 8012. Kontoret har åben mandag til fredag fra kl. 9.00 – 15.00.

Vi glæder os til at se dig.