Hold med særlig støtte

Botræningsholdet

Har man brug for at blive klædt på til at klare dig selv, hvor man lærer alt fra madlavning, tøjvask, budgetter til det at holde på venner og få sig en kæreste, er Botræningsholdet måske noget. På dette hold, som kun har 8 elever, bliver der taget speciel hånd om den enkelte, som tit har brug for lidt ekstra opmærksomhed. Måske har man det meget svært med det faglige, har måske gået i specielklasse i folkeskolen, eller har på andre måder ting som gør, at man skal have lidt hjælp til at komme ud og klare sig selv, når man flytter hjemmefra.

Læs i øvrigt mere om indholdet på BOTRÆNING-holdet i hovedmenuen "HOLD" (Botræning).

Prisen på dette hold er afhængig af flere ting - ring derfor og hør nærmere på tlf. 75858012