Ekstraordinær støtte

Familier der har en anstrengt økonomi kan søge om ekstraordinær støtte til den unges ophold på skolen.
Der er ikke tale om en fuld dækning af opholdet, men om et ugentligt ekstra tilskud på typisk imellem 50 og 300 kr., som så fratrækkes deltagerbetalingen.

Der er ikke nogen facitliste på, hvornår man kan komme i betragtning, men for det meste søger folk:

• der bor alene med sine børn
  • hvor den ene (eller begge) i forholdet er arbejdsløs
  • der er på pension eller anden form for overførselsindkomst, der gør at budgettet er stramt
  • der har en normal indtægt, men mange børn at forsørge
  • hvis deres firma eller landbrug går dårligt og økonomien derfor er presset.

Men dette er kun nogle eksempler, så lad dig ikke begrænse, hvis din begrundelse er en anden.

HVIS DU ØNSKER AT SØGE, GØR DU FØLGENDE:

• Klik på knappen "UDSKRIV ANSØGNINGSSKEMA" for at downloade ansøgningsskemaet.

• Udfyld skemaet.

• Send det udfyldte og underskrevne skema til skolen på nedenstående adresse.

Højskolevej 9
    7100 Vejle

Skolens bestyrelse tager løbende stilling til ansøgninger, og du vil snarest høre fra os.

Du er også velkommen til at ringe og høre nærmere.