Skolen for Gastronomi, Musik & Design

HØJSKOLEVEJ 9  •  DK 7100 VEJLE  •  TLF.: 75 85 80 12  •  info@skolenfor.dk

Bestil en rundvisning

Bestil en rundvisning

Det er vigtigt at alle kommende elever så vidt muligt besøger skolen forud for tilmeldingen, da det giver et langt bedre grundlag at beslutte sig på.

Der er to muligheder:

Det bedste er at komme på en almindelig hverdag, da man så oplever skolen, som dagene jo er flest. Og her har vi som udgangspunkt 2 daglige tidspunkter, nemlig kl. 10.30 og kl. 13.30. Skriv til mig på forstander@skolenfor.dk hvilken dag og tidspunkt, der kunne passe jer bedst og jeg vil hurtigst svare jer tilbage, hvordan det ser ud i min kalender. Et sådant besøg varer normalt ca. 1½ time.

Er det imidlertid svært at komme på en hverdag har vi en gang i kvartalet et åbent hus, som ligger enten om aftenen eller på en søndag. Også her er det nemmest at kontakte mig på ovenstående mail og forhøre sig om næstkommende dato.

Er der spørgsmål eller særlige omstændigheder, så ring (tlf. 75858012) eller skriv endelig.

Mogens Sønderup
Forstander
 

Udfyld venligst følgende formular og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at vise dig rundt

Bestil Rundvisning

Opdatér Skriv tegnene som du ser på dette billede. Skriv tegnene som du ser på billedet. Hvis du ikke kan læse dem så klik på den runde pil og et nyt billede bliver dannet. Tegnene kan skrives som små bogstaver. Not case sensitive.