EFTERSKOLEN

10. klasse efterskole for gastronomi, musik og design

efterskolen for gastronomi musik og design

.

10. Klasse - udvidet

Skolestart: Søndag d. 6. aug. 2017

For at tage en almindelig 10. klasse på vores efterskole skal man have de boglige fag Dansk, Matematik og Engelsk, hvilket du naturligvis også får på dette hold.
Men her ud over har du desuden mulighed for at vælge Kemi, Fysik, Tysk eller Fransk, som alle afsluttes med Folkeskolens 10. klasses eksamen eller evt. FolkeSkolens Afgangsprøve.

Herefter vælger du ét linjefag indenfor en af dine hovedinteresser "Gastronomi", "Musik", "Mode & Design", "Bager, Konditor & Gastronomi" eller "Teater". (Klik på "Linjefag"-menuen for at læse mere).

Du har også en række almene fag, som Samfundsfag, Idræt, Madlavning og Fredagscafè, ligesom du året igennem skal vælge imellem en lang række valgfag  -  Læs mere om valgfag her.....

Undervisningen er tilrettelagt med et fast ugeskema, men i nogle uger arbejder vi med forskellige temaer, har projekter eller er på studietur m.v.

Ud over det faglige kommer du til at arbejde med de problemer, der kan opstå, når du skal ud og klare dig selv. Vi ser på din personlige udvikling, din fremtid, dine rettigheder og pligter, og du får større indsigt i personlige papirer, så som forsikringer, budgetter, skatteskemaer og SU.

I 10. klasse på efterskole får du:

• En almindelig 10 klasses eksamen.
  • Et liniefag indenfor et interesseområde.
  • En række kreative fag.
  • En masse nye venner.
  • En personlig udvikling
  • Undervisning i sund og velsmagende mad.
  • Et forrygende år, du sent vil glemme
  • En mulighed for at prøve dig selv af i nye rammer
  • En studietur til udlandet
  • En lang række ekskursioner
  • Mulighed for at udvikle dig selv og blive klogere på,
    hvem DU er, og hvad du vil.