Aktuelt på skolen

Åbent Hus tirsdag d. 25. april kl. 19.00 (- 21.00)

Efterskolernes Aften - Informationsaften - efterskole

Informationsaften

Har du endnu ikke besluttet dig for, om et år på efterskole er noget for dig, har du mulighed for at komme og se skolen på en hverdagsaften, når vi holder Åbent Hus tirsdag d. 25. april kl. 19.00.

Lyt og smag dig igennem aftenen, hvor skolens nuværende elever viser rundt. Hør også noget om næste skoleår og slut af ved det flotte kaffebord, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål og få overblik over hvad et ophold koster mv.

Ønsker man at starte til sommer, kan der dog være fyldt på visse linier, så en mulighed er også, at ringe til skolen og booke en tid på en hverdag kl. enten 10.30 eller kl. 13.30 på tlf. 75858012.

Gammel elevdag

musik aften

Lørdag d. 22. april 2017 er der Gammel Elevdag på skolen. Vi starter traditionen tro med flaghejsning kl. 10.00, Middag kl. 12.00, hvor man placeres i årgangsgrupper. Midt på eftermiddagen er der kaffe og mulighed for at se nogle af de ting, skolen går og arbejder med for tiden. Dagen slutter kl. 19.00 med aftensmad.Pris for deltagelse 100 kr. Vel mødt